Ingezonden persbericht


Hardloopfeest in Tilburg met spetterende optredens.

Zondag 30 mei wordt in Tilburg 'Dwars door de Reeshof' georganiseerd. Dwars door de Reeshof is een nieuw hardloopfeest in Tilburg over 10km. Topatleet Greg van Hest, heeft zijn deelname reeds toegezegd. Naast de loop over 10km, is het ook mogelijk om 5km te lopen. Na afloop van het loopevenement vinden vanaf 17.00 uur verschillende optredens plaats in een speciale feesttent in het Reeshofpark. Naast o.a. Jumbo en Frank Smeekens zal 'Topper' en 'Mr. X-factor' Gordon acte de presence geven. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Programma
Het evenement start om 13.00 uur met een Peuterloop over 350m voor jongens en meisjes van 3 en 4 jaar. Vanaf 13.15 uur staan verschillende starts op het programma voor de Villa Pardoes Kids Runs over 1km speciaal voor jongeren van 5 tot en met 12 jaar, om 14.15 uur gevolgd door de Beatrix College Speed Challenge over 2km (13-16 jaar). Om 15.00 uur is de start van Dwars door de Reeshof, waarbij de lopers en loopsters kunnen kiezen voor een route over 5 of 10km.

Aanmelden
Het is nog mogelijk om je online in te schrijven via www.dwarsdoordereeshof.nl. Op zondag 30 mei is na-inschrijving mogelijk bij het inschrijfbureau in het Beatrix College, op zo'n 400m van start en finish.