Burgers Zoo

Frans de Waal bezoekt succesvolle voorstelling

De internationaal bekende primatoloog Frans de Waal bezoekt op zondag 30 mei de succesvolle voorstelling 'Hominid' in Burgers' Zoo. De Waal werd wereldberoemd met zijn boek Chimpansee Politiek, waarin hij op zeer treffende wijze het gedrag van chimpansees met menselijk gedrag vergeleek. 'Hominid' is gebaseerd op het werk van De Waal en op de documentaire Chimps onder elkaar van Bert Haanstra. Theatergroep The Lunatics (NL) en Out of Hand Theater (USA) voeren de bijzondere voorstelling in totaal zeven maal op in Burgers' Zoo: van 27 tot en met 30 mei en van 3 tot en met 5 juni.

Frans de Waal geeft zondag 30 mei een korte inleiding op de voorstelling en beantwoordt na afloop vragen van het publiek.

Zo lang de voorraad strekt, zijn er nog kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen. U kunt kaarten online aankopen en direct thuis uitprinten via de volgende link: Kaartverkoop.
« ga terug

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

Ontvang nu gratis digitale nieuwsbrief!

Met de digitale nieuwsbrief blijft u gratis op de hoogte van het laatste nieuws uit Burgers' Zoo. U kunt kiezen voor de maandelijkse nieuwsbrief, de zakelijke nieuwsbrief en/of breaking news. Meld u dus nu aan en volg Burgers' Zoo op de voet!
> aanmelden

What's cool?

Ontdek snel wat actueel is!
Extra voordelen abonnementhoudersLive radioverslagen bij de dierenCreatieve arrangementen voor dagbezoekersGratis digitale nieuwsbriefPrachtige zakelijke locaties> naar laatste nieuws Burgers' Zoo o Antoon van Hooffplein 1 o 6816 SH Arnhem o Nederland o (026) 442 45 34 o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key