Gemeente Enschede

De week van het Open Innovatiefestival

Van 31 mei tot en met 4 juni

De inschrijving voor onderdelen van het festival is gestart op http://www.mindz.com/events/Open_Innovatie_Festival_Enschede Graag nodig ik je uit om aan het festival deel te nemen. Het festival kan ook online worden gevolgd.

Van 31 mei - 4 juni is er een bijzonder festival in Enschede, waarin innovaties in de omgang tussen inwoners en overheid centraal staan . Dit "Open Innovatiefestival" bevat tal van activiteiten voor ambtenaren, raadsleden, bestuurders, ondernemers, onderwijsgevers, deskundigen en andere belangstellenden.
Aan de orde komen: nieuwe manieren om kennis en ervaring van burgers in publieke vraagstukken te benutten, "Het Nieuwe Werken", "web 2.0 of sociale media", maar ook mediation, kernwaarden en burgerschapsstijlen. Lokale, regionale en landelijke voorlopers verzorgen lezingen, workshops en trainingen in praktische vaardigheden. Zie voor meer informatie en het programma:
http://www.mindz.com/plazas/Open_Innovatie/Festival_Enschede

Houd verder in de gaten: @oifenschede op Twitter, Youtube en Flick'r. Wil je mee twitteren/bloggen, gebruik dan de hashtag #openinnovatie.

Met vriendelijke groet,
Ypkje Grimm

Geplaatst: 18 mei 2010.

18 mei 2010