Universiteit van Amsterdam

31 mei - 4 juni 2010

De rol van traditionele en nieuwe media tijdens de verkiezingscampagne
Lezing Communicatiewetenschap

maandag 31 mei, 15.30 uur
In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert het Center for Politics and Communication (www.polcomm.org) van de Universiteit van Amsterdam een discussiebijeenkomst over de rol van traditionele en nieuwe media in de campagne. In het eerste uur spreken diverse onderzoekers die aan het centrum verbonden zijn en op dit moment onderzoek doen naar de verkiezingscampagne. Dit zijn drs. Tom Bakker (over nieuwe media), dr. Rens Vliegenthart (over traditionele media) en prof. dr. Claes de Vreese en dr. Philip van Praag (over mediagebruik en stemkeuze). Daarna is er een discussie tussen de sprekers en het publiek.

Deelname
De bijeenkomst vindt plaats van 15.30-17.00 uur; aansluitend is er een borrel. Deelname aan de bijeenkomst is gratis; aanmelding is verplicht via ascor-secr-fmg@uva.nl.
Locatie: Zaal Heren 17, Kloveniersburgwal 48, Amsterdam.

Dit is een overzicht van promoties, oraties, afscheidscolleges en andere activiteiten aan de Universiteit van Amsterdam. Meer informatie over de items in deze agenda kunt u krijgen bij de afdeling Persvoorlichting, tel. 020 - 525 2695, e-mail: persvoorlichting@uva.nl. Onder aan deze agenda vindt u de rubriek Hoogleraarsbenoemingen.