Gemeente Spijkenisse


Schoon-Schip-Trein rijdt door de Gaarden

21 mei 2010

Logo Schoon-Schip-Trein

Van 31 mei tot en met 05 juni 2010 trekt de Schoon-Schip-Trein door de Gaarden. Dan wordt in de wijk aandacht besteed aan het schoonmaken en opknappen van de wijk.

Schema werkzaamheden Schoon-Schip-Trein
We verzoeken u de auto niet in de straat te parkeren als de straat grondig wordt schoongemaakt volgens onderstaand schema. In de straten wordt het ook nog met borden aangegeven.

Maandag 31 mei 2010
Gebied op en tussen Bardolinogaard - Pommerolgaard _Egergaard - Moezelgaard - Rieslinggaard- Dilledonk-Zuid

Dinsdag 01 juni 2010
Gaard- Perzikgaard - Mandarijngaard - Kiwigaard - Morelgaard

Woensdag 02 juni 2010
Bessengaard - Frambozengaard - Perzikgaard- Gaard

Donderdag 03 juni 2010
Olijfgaard- Kersengaard - Meloengaard - Gaard

Vrijdag 04 juni 2010
Gaard - Druivengaard - Rozebottelgaard

Zaterdag 5 juni 2010: 08.00 - 12.00 uur
Ophalen tuinafval en grofvuil, aan te bieden aan een voor voertuigen bereikbare straatkant.

Over Schoon-Schip-Trein
De gemeente Spijkenisse heeft er voor gekozen de komende jaren iedere wijk bij toerbeurt intensief schoon te maken en op te knappen. Dit als vervolg op eerdere acties zoals Schoon Schip, Schoonste Stad van Nederland en het Gemeentelijk Aanvalsplan Zwerfafval.

Het project `Schoon-Schip-Trein' is een samenwerkingsverband van de gemeente met woningcorporaties, bewonersorganisaties, bewoners, wijkgroepen, scholen, Reinis, politie en diverse projecten.

Al eerder startte de gemeente de campagne Spijkenisse, dat ben jij! Hiermee wil de gemeente bewoners er op attent maken dat een schone, hele en veilige stad alleen kan bestaan door betrokkenheid van bewoners.

Vragen of suggesties?
De medewerkers van de Schoon-Schip-Trein zijn herkenbaar aan hun gele hesjes. U kunt hen natuurlijk altijd aanspreken voor informatie of suggesties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met rayon West.

Bijlagen


* SchoonSchipTrein Gaarden 10 Bewonersbrief nummer 064 over de Schoon-Schip-Trein actie in de Gaarden met kaartje (pdf; 297 KB)