Gemeente Binnenmaas

Vervanging en onderhoudswerkzaamheden bruggen

Vervanging brug Heinenoord

De voetgangersbrug gelegen aan het beneden gedeelte van de Dorpsstraat bij de ijsbaan wordt in verband met de slechte kwaliteit vervangen. Dit gebeurt in de periode van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni a.s. Gedurende enkele dagen kan de waterovergang niet worden gebruikt.

Diverse onderhoudswerkzaamheden aan bruggen

De twee voetgangersbruggen aan de Van Limburg Stirumlaan in Maasdam zullen worden gelicht om de grondkeringen te vervangen. De voetgangersbrug in het park te Heinenoord zal worden voorzien van een aantal nieuwe dekdelen en een nieuwe slijtlaag.

In de kern s-Gravendeel krijgen de hierna genoemde bruggen een uitgebreide onderhoudsbeurt: Kleine Vos, Atalanta (2 x), Singel, Singel/Singelhof, Repelstraat en de brug aan de Nieuweweg.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van 2 tot en met 30 juni a.s.

Overlast

De werkzaamheden kunnen niet zonder enige overlast worden uitgevoerd. Gedurende korte of langere tijd kan het gebruik van de waterovergang beperkt of soms onmogelijk zijn. De gemeente vraagt begrip voor de eventuele overlast.

Voor meer informatie kunnen inwoners zich wenden tot de heer A. van der Vlies, medewerker Ruimte & Groen, team Openbare Werken, telefoon 078 676 44 33.