Gemeente Baarn

âGrote Schoonmaak in Baarnâ rond Laanstraat, Mesdagplein, Professor Buyslaan en Vinkenhof

In het kader van âGrote Schoonmaak in Baarnâ worden volgende week weer een aantal straten in Baarn grondig schoongemaakt door de gemeente. Maandag 31 mei is het de beurt aan de Laanstraat en omliggende straten. Dinsdag 1 juni gaat de schoonmaakploeg aan de slag op en rond het Mesdagplein en op donderdag 3 juni is de ploeg aan het werk in de Vinkenhof en in straten rond de Professor Buyslaan.

Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de straten gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de straten hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaak veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week
Maandag 31 mei: Laanstraat, Mollerusstraat, Teding van Berkhoutstraat, Parkstraat, Laandwarsstraat, Nieuwstraat, Leestraat (deel), Spoorstraat (deel).

Dinsdag 1 juni: Mesdagplein, Neuhuysstraat, Blommerstraat, De Geerenhof, Apolstraat, Israelsstraat, Van der Helstlaan, Geerenplein, Sportpark Ter Eem (deel).

Donderdag 3 juni: Prof. Buyslaan, Zandvoortweg (deel), Molengraafflaan, Prof. Krabbelaan, John F. Kennedylaan (deel), Nachtegaallaan (deel), Nachtegaalhof.