Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Flitsactie Prinsenplein

31 mei vanaf 10.00 uur

Op 31 mei van 10.30 13.15 uur zal een team van partners van het Ondernemershuis Zuid kennis maken met een deel van de gevestigde ondernemers in winkelcentrum Prinsenplein tijdens een zogenaamde flitsactie. Om 10.00 uur die ochtend zal de heer Swaneveld, portefeuillehouder Veiligheid, Economie, Sport en Communicatie, nieuwe plantjes planten in het winkelgebied.

Als onderdeel van de Outreachende Aanpak gaan alle partners van het Ondernemershuis Zuid actief bedrijven bezoeken op Zuid, wonen zij ondernemersbijeenkomsten bij en worden er flitsacties georganiseerd. Op 31 mei van 10.30 13.15 uur vindt, na het bezoek aan de Spinozaweg van vorig jaar en de Veranda in februari, een nieuwe flitsactie plaats in de deelgemeente IJsselmonde. Hierbij zal een team van partners van het Ondernemershuis Zuid, waaronder dus de deelgemeente, kennis maken met een deel van de gevestigde ondernemers in het winkelcentrum Prinsenplein. Onder leiding van portefeuillehouder Norbert Swaneveld van Deelgemeente IJsselmonde zijn de partners deze ochtend op het Prinsenplein aanwezig. Deze persoonlijke kennismaking zorgt ervoor dat ondernemers met (latente) vragen sneller aan de juiste samenwerkingspartners gekoppeld kunnen worden.

Vooraf zal de heer Swaneveld vanaf 10.00 uur samen met de bedrijfscontactfunctionaris en voorzitter van de winkeliersvereniging Fietje Ruijzing nieuwe plantjes planten in het winkelgebied.

De partners van het Ondernemingshuis, waaronder de deelgemeente IJsselmonde, stellen zich voor aan de ondernemers en vragen hoe het gaat en waarmee ze kunnen helpen. Vragen over bijvoorbeeld vergunningen, subsidies, vestigingsruimte, veiligheid en stageplaatsen kunnen rechtstreeks gesteld worden aan de partners. Indien de vragen niet rechtstreeks beantwoord kunnen worden, wordt gezorgd voor een goede afhandeling van het klantcontact.