RTL Group

Tatum en Jennifer strijden voor ontblote bovenlijven

De brutale meiden Tatum Dagelet en Jennifer de Jong trekken door het hele land voor het vijfdelige RTL 5-programma Brutale Meiden: Hemd Van Je Lijf!. Ze verzamelen in samenwerking met Jillz op ludieke wijze zoveel mogelijk handtekeningen om de FIFA-regel terug te draaien die voetballers bestraft met een gele kaart als zij hun shirt uittrekken. In het programma, dat wordt uitgezonden van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni, laten de meiden niemand aan hen voorbijgaan om deze petitie te tekenen.

Zelfs onze Oranjespelers worden achtervolgd door de dames. Net ontwaakt in een tentje naast het trainingskamp in Hoenderloo vangen de meiden, in ochtendjas, de spelers op om bijval te vinden voor hun ludieke actie. En alsof dit nog niet genoeg is, achtervolgen de dames de spelersbus op weg naar Schiphol. Lukt het de bijdehante meiden om onze goedgespierde voetballers de petitie te laten tekenen?

Het brutale duo vraagt ook verschillende deskundigen om advies: John de Wolf, hij stond op de groene mat in de tijd dat alles nog mocht, Arie Boomsma, de expert op het gebied van de impact van het ontblote mannenlijf en Mike Obiku, de grondlegger van het showen van de blote body na het scoren van een doelpunt. Tatum en Jennifer overvallen Bridget tijdens RTL Boulevard en ze komen thuis bij Nikki Plessen. De meiden krijgen het zelfs voor elkaar de verkiezingscampagne van Jan Peter Balkenende en Femke Halsema te onderbreken voor hun eigen campagne. En dat Volendam zo preuts nog niet is ontdekken de gewiekste meiden, doordat Simon zijn sixpack aan hen laat zien. Maar ook de voetballers uit het RTL Sterrenteam, zoals Tim Akkerman en Jody Bernal, zijn niet te beroerd om heel televisiekijkend Nederland naar hun ontblote bovenlijf te laten kijken.

Door al hun inzet tot nu toe en de oproepen op televisie en op internet, hebben de brutale meiden al ruim 23.000 handtekeningen op zak. Hoeveel handtekeningen komen hier nog bij?

Uitzending: RTL 5, maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni, dagelijks tussen 19.30 en 20.00 uur.

Website: hemdvanjelijf.nl

---