Gemeente Gorinchem


Ontbijtservice Lingehaven

GORINCHEM, 28 mei 2010 - De Lingehaven heeft een nieuwe service ontwikkeld om haar klanten in de watten te leggen: de ontbijtservice. 's Avonds besteld, 's morgens bij de boot geleverd: knapperige broodjes, geurige croissants en verse jus.

Vanaf maandag 31 mei kunnen bezoekers van de Lingehaven gebruik maken van deze nieuwe service. Ze hoeven hun boot niet meer af voor warm gebakken broodjes en vers geperste sinaasappelsap. Het enige wat ze hoeven te doen is de avond van te voren het formulier dat ze bij aankomst hebben gekregen in te leveren bij het kantoor van de Lingehaven. Van daar gaat de bestelling naar de Citymarkt. Zij bezorgen het de volgende ochtend aan boord.

Er zijn vier verschillende ontbijtpakketten te bestellen, variërend in prijs van EUR 8,- tot EUR 12,- per pakket geschikt voor twee personen.

Vrijdag 28 mei werd het eerste proefontbijtje bezorgd. De heer en mevrouw Holliger waren de gelukkige bezoekers die het ontbijtpakket voor deze keer gratis ontvingen. Zij waren blij verrast: "Heerlijk, vers brood 's morgens vroeg, dat heb je normaal niet als je aan het varen bent. Het echtpaar woont in Zwitserland maar mevrouw Holliger heeft de Nederlandse nationaliteit. "Het is de eerste keer dat wij een bezoek brengen aan Gorinchem. Vanwege motorpech liggen we wat langer in de Gorcumse Haven. We maken van de nood een deugd en hebben Gorinchem en omgeving met de fiets verkend. Ook hebben we een rondje Vestingsdriehoek gedaan. Gorinchem is een mooie stad met leuke winkeltjes. We komen zeker nog een keer terug!".