Politie Limburg-Noord

Politie op zoek naar verblijfplaats overvaller

Datum: 31-05-2010
Tijd bericht: 12:02
Plaats: Venlo
Vanavond in de uitzending van het opsporingsprogramma van Omroep Bureau, Bureau Brabant, zullen beelden te zien zijn van een van de overvallers van een woning aan de Onyx in Venlo. De politie weet inmiddels, dankzij tips, de identiteit van deze man. Het gaat hier om de 34-jarige Mustafa Hadj uit Algerije. Hij is geboren op 24 april 1976 en verblijft illegaal in Nederland.

De politie heeft aanwijzingen dat hij mogelijk in de omgeving van Eindhoven verblijft. Door de beelden van deze man te tonen tijdens de uitzending van Bureau Brabant hoopt de politie alsnog de verblijfplaats van deze man te achterhalen.

Afgelopen week kwam de zaak ook aan bod in Opsporing Verzocht. Dat leverde 1 tip op die nog niet leidde tot de aanhouding van deze verdachte.

Mensen die meer informatie hebben over de verblijfplaats van deze man kunnen bellen met 0800-8844 of de Opsporingstiplijn 0800-6070. Ook is het mogelijk Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800-7000 of te mailen naar opsporingsberichten@limburg-noord.politie.nl