Universiteit Twente

UT-er Young Professional of the Year

31 mei 2010

Het College van Bestuur van de Universiteit Twente heeft met trots kennis genomen van de uitverkiezing van Coen van Kralingen, procesbeheerder staalproductie bij Corus en alumnus van de UT, tot Young Professional of the Year 2010.

Van Kralingen studeerde Chemische Technologie aan de UT en trad vier jaar geleden in dienst bij staalbedrijf Corus. Volgens de jury scoort hij hoog op zaken als leiding geven aan mensen, strategische planning en veranderingsmanagement. Ook kan hij complexe zaken helder uitleggen en blijkt hij snel van begrip te zijn. Het CvB feliciteert de heer Van Kralingen van harte.

Award
De landelijke Young Professional of the Year Award werd voor de derde keer uitgereikt. Het evenement wordt georganiseerd door de ICA - de overkoepelende organisatie van bedrijfsjongerenverenigingen - in samenwerking met VKbanen.

Publiciteitscampagne
Hans Dirne (30), werkzaam bij Siemens en eveneens alumnus van de Universiteit Twente (elektrotechniek en bedrijfskunde), kreeg de prijs voor de best gevoerde publiciteitscampagne.