Schiphol Travel International lanceert I Phone applicatie

31/05/2010 14:35

Schiphol Travel International B.V.

Luchthaven Schiphol, 31 mei 2010

Schiphol Travel International lanceert als eerste Nederlandse zakenreisorganisatie een applicatie voor de iPhone en iPad. De applicatie stelt de zakenreiziger in staat direct toegang te krijgen tot het E ticket, het reisschema en de instapkaart. Voor KLM vluchten naar zogenaamde Schengen landen kan ingecheckt worden.

Daarnaast krijgt de zakenreiziger razendsnel toegang tot een database met alle gepubliceerde vliegverbindingen hetgeen ideaal is voor het maken van reisplannen. Als laatste is er een mogelijkheid opgenomen waarop alle actuele vertrek- en aankomsttijden staan van alle vliegvelden wereldwijd.

De App die door Schiphol Travel zelf is ontwikkeld, geeft onze zakenreizigers snel en mobiel toegang tot cruciale reisinformatie. De Applicatie benadrukt de voortrekkersrol die Schiphol Travel wil vervullen, aldus Daan Lenderink Directeur van Schiphol Travel.

De Applicatie vanaf eind deze week gratis te downloaden in de App-store van Apple.

Schiphol Travel specialiseert zich in exclusieve dienstverlening voor middelgrote en grote multinationals en telt inmiddels 7 kantoren in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie zie ook http://www.schipholtravel.com/services/app.htm

of op www.schipholtravel.com

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.schipholtravel.com/services/app.htm