Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 31-05-2010

Politie pakt tweetal op voor winkeldiefstal

TILBURG - De politie heeft gistermiddag in een supermarkt aan de Jan Heijnsstraat twee Tilburgers van 20 en 21 jaar aangehouden voor winkeldiefstal. Een beveiligingsmedewerker zag dat de mannen in de zaak diverse goederen in hun rugzak stopten. Voorbij de kassa sprak hij ze aan en controleerde hun tassen. Daarin zaten diverse goederen uit de winkel afkomstig. De politie werd geïnformeerd die de mannen meenam naar het bureau.

Tilburger opgepakt met alarmpistool

TILBURG - De politie heeft gistermiddag in een parkje bij de
Langestraat een 19-jarige Tilburger opgepakt. Agenten stelden rond 16.30 uur een onderzoek in, in het park na een ontvangen melding dat er geschoten zou worden. Daar troffen ze een groepje mannen aan die voldeden aan het opgegeven signalement. Eén van hen, de 19-jarige, was in het bezit van een pistool. Hij mocht mee naar het bureau voor het voorhanden hebben van een verboden wapen wat geschikt is om mee te dreigen. De politie heeft het wapen in beslag genomen.

Vermiste minderjarige terecht

TILBURG - Naomi Mels, het vermiste minderjarige meisje die op 17 mei jl. na een woordenwisseling met haar moeder was weggelopen, is weer terecht. Agenten troffen de 15-jarige gisteren bij familieleden aan in een woning in Tilburg Noord.

Het meisje was op maandag 17 mei jl. vanaf haar verblijfadres aan de Lange Bedde in Breda naar haar school in Tilburg gegaan. Na school bracht ze een bezoek bij haar moeder aan de Mozartlaan. Tijdens dat bezoek kregen moeder en dochter een woordenwisseling waarop Naomi de woning boos verliet.

Politie controleert op snelheid rondom scholen

TILBURG - De politie heeft vanochtend in het kader van het project controle verkeersveiligheid rondom scholen op de Middeldijkdreef een snelheidscontrole ingesteld. Tussen 08.00 uur en 08.30 uur deelden agenten in totaal 12 bekeuringen uit aan bestuurders die de snelheid overschreden. De hoogst gemeten snelheid betrof 72 km/uur. In de omgeving van de Middeldijkdreef liggen twee basisscholen gesitueerd.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 31-05-2010 15:22 | © Regio Midden en West Brabant |