Scania


maandag 31 mei 2010 13:21

Post-Kogeko en Scania sluiten duurzame overeenkomst voor 114 nieuwe voertuigen

Breda, 31 mei 2010 - Scania zal de komende twee jaar tenminste 114 nieuwe voertuigen in vijf verschillende configuraties aan Post-Kogeko leveren.

De prestaties van zowel voertuig als chauffeur zullen hierbij continue gemonitord en verfijnd worden met als doel om te komen tot lagere onderhoudskosten, een hogere efficiency, een lager brandstofverbruik en een lagere belasting van het milieu.

Post-Kogeko neemt hiermee een volgende stap binnen de maatschappelijke verantwoordelijkheid die bij het bedrijf hoog in het vaandel staat. De relatie tussen Post-Kogeko en Scania gaat al vele jaren terug. In het totaalconcept dat tussen beide bedrijven is overeengekomen ligt de nadruk op efficiency en milieu. Dit gaat verder dan de keuze voor zuinige en schone Scania motoren. Het draait hierbij ook om zaken die na aflevering spelen, zoals de evaluatie van voertuig en chauffeur. Op dit vlak zal nog een hoop winst te boeken zijn en de wisselwerking tussen Post-Kogeko en Scania moet leiden tot een hogere efficiency en een lagere belasting van het milieu.

Post-Kogeko is een allround logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het geconditioneerd transport en distributie van levensmiddelen. Het dienstenpakket varieert van transport tussen distributiecentra en fijnmazige planning en distributie op winkelniveau tot het verzorgen van het volledige logistieke traject bij diepvriesproducten, inclusief voorraadbeheer en warehousing. Post-Kogeko verzorgt ook de volledige documentatie bij de goederenstroom. Post-Kogeko zet in op het vergroten van de efficiency, het verminderen van het aantal lege kilometers en het reduceren van de CO2-emissies.

Fotobijschrift: Frans Denie (L), CEO van Post-Kogeko, ondertekent de order voor de levering van meer dan 114 nieuwe Scania's. Rechts José Badía, Managing Director van Scania Beers B.V.