Scania


donderdag 27 mei 2010 13:18

Zestien nieuwe Scania R-series voor Kuipers Logistics

Breda, 27 mei 2010 - Bij Kuipers Logistics B.V. te Oldenzaal zijn de eerste Scania's geleverd van een order van in totaal zestien stuks. Vergroot foto

Alle voertuigen zijn nieuwe Scania R-series, Truck of the Year 2010, van het type R 380 Euro 5. Aflevering vond plaats door de Scania werkplaats in Deurningen.
Kuipers Logistics heeft bewust gekozen voor de nieuwe Scania R-serie. Alle voertuigen zijn voorzien van airco, standkachel, standairco op het dak, radio-installatie met Bluetooth en USB aansluiting en de nieuwe uitschuifbare bedden. De nieuwe schakelsoftware van de tweepedaals Scania Opticruise garandeert een nog snellere en geruisloze overgang. Om de levertijd te optimaliseren zijn alle voertuigen direct af-fabriek geleverd in de bedrijfskleuren. Tevens komt dit ten goede aan de kwaliteit en uniformiteit van het spuit- en stickerwerk.

Kuipers Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener in de ruimste zin des woords. In 2007 won het bedrijf de Ondernemersprijs Transport en Logistiek en in 2005 de Transport Arbo prijs. Kuipers biedt een totaalconcept voor transport binnen Europa, met een specialisatie van en naar Italië. Wekelijks rijden er circa tachtig combinaties naar Italië. In combinatie met de 24-uurs deur tot deur service op Noord-Italië is Kuipers één van de belangrijkste Italië specialisten in Nederland. Door het omvangrijke netwerk en jonge en flexibele wagenpark kan ook het transport worden verzorgd in de rest van Europa, of het nu gaat om pallets, grootschalige projecten, ADR- of intermodaal vervoer. Kuipers levert het totale logistieke pakket van transport, opslag, voorraadbeheer en inklaring tot zee- en luchtvracht.

Fotobijschrift: De nieuwe Scania R-series van Kuipers Logistics zijn af-fabriek geleverd in de bedrijfskleuren en met de juiste bestickering.