Scania


donderdag 20 mei 2010 13:14

Zeven nieuwe Scania G-series voor 2W Logistiek

Breda, 20 mei 2010 - Onlangs heeft 2W Logistiek b.v. te Kapelle zeven nieuwe Scania's in gebruik genomen.
Vergroot foto

Alle voertuigen zijn Scania G-series voorzien van de nieuwe grille en het vernieuwde interieur dat we kennen van de nieuwe R-serie. De goede ervaringen met de Scania werkplaats in Goes alsmede de XPI Euro 5 motor zonder AdBlue heeft 2W Logistiek wederom voor Scania doen kiezen.

De G-cabine is uitermate geschikt voor middellange afstandstransporten en distributiewerk. In vergelijking met de P-serie biedt de G-cabine meer interne ruimte en een bredere range aan motorvermogens waarmee de cabine gecombineerd kan worden. 2W Logistiek heeft gekozen voor de 360 pk sterke XPI motor. Om het chauffeurscomfort verder te verhogen zijn alle voertuigen voorzien van de twee-pedaals Scania Opticruise met automatische koppeling.

De nieuwe Scania's zijn geheel in de huisstijl van opdrachtgever Sligro Food Groep B.V. en zullen worden ingezet voor binnenlands geconditioneerd vervoer, met name bij de bevoorrading van supermarkten. 2W Logistiek B.V. is gevestigd in Kapelle en is gespecialiseerd in koel/vriesvervoer. Circa 65 trekkende eenheden bevoorraden dagelijks supermarkten door heel Nederland. Daarnaast is 2W gespecialiseerd in de bevoorrading van de strandpaviljoens gevestigd op de Zeeuwse stranden. Alle trekkende en getrokken eenheden zijn voorzien van een reparatie- en onderhoudscontract.

Fotobijschrift: De sleutels van zeven nieuwe Scania G-series worden overhandigd door Account manager Rudy Crabbe (2e links) en Service manager Hans kleppe (r) van Scania Goes aan Joost de Maat (l) en Piet van der Stel (2e rechts) van 2W Logistiek b.v.