Gemeente Vlaardingen


VL.Loggerfestival vraagt om creatieve Vlaardingers

31-05-2010 | Het VL.Loggerfestival laat de zomer te water. Op 18, 19 en 20 juni barst het grootste stadsfeest van Vlaardingen weer los met een grote vloot schepen, talloze voorstellingen en optredens, markten, sporten, kunstenaars en nog véél meer.
burgemeester Bruinsma toont de eerste posterkrant van het VL.Loggerfestival

Met het 8ste VL.Loggerfestival in zicht daagt de organisatie kunstzinnige Vlaardingers uit: deze week valt er een posterkrant met informatie over het festival in alle brievenbussen. Als je deze uitvouwt, zie je het programma én op de achterzijde een grote poster. Hang deze creatief voor je raam - gebruik slingers, ledverlichting of origami. Of verzin wat leukers!

Maak er vervolgens een foto van en stuur deze op naar telefoonnummer. De organisatie pikt de leukste eruit, en gaat echt in je straat kijken hoe het erbij hangt. De meest opvallende inzendingen worden beloond met een Netbook t.w.v. 300 euro (van Yorcom Computers), een TomTom t.w.v. 200 euro (van VVV/ANWB Vlaardingen) en een diner t.w.v. 150 euro (van het Delta Hotel).

De leukste foto's komen natuurlijk op www.vl-loggerfestival.nl. Dus: leef je uit. Laat Vlaardingen zien dat je creatief bent!

De eerste posterkrant is maandag 31 mei overhandigd aan burgemeester Bruinsma.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000