De Twee Snoeken, NBD en IPI lanceren www.NationaleBesteksite.nl

31/05/2010 18:06

SDU Uitgevers b.v.

De Twee Snoeken, NBD en IPI lanceren www.NationaleBesteksite.nl!

Vandaag lanceren De Twee Snoeken, NBD en IPI de nieuwe website voor bestekservices: www.NationaleBesteksite.nl.

De samenwerkende bouwers van bestekservices bieden hiermee het enige onafhankelijke platform voor bestekken voor alle fabrikanten in de bouw- en installatiebranche. De nieuwe portal ontsluit in één klap alle bestekservices van NBD, De Twee Snoeken en IPI. Alle bestekservices op de Nationale Besteksite zijn goedgekeurd door Stabu en voldoen daarmee aan de standaard.

Via de Nationale Besteksite komen bestekservices hoog in de zoekresultaten van Google. De Nationale Besteksite is namelijk ontwikkeld volgens de belangrijkste richtlijnen voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Bovendien biedt de website de beste zoekmogelijkheden in bestekken op basis van een uniek trefwoordensysteem.

Samenwerkende partijen

De Twee Snoeken, NBD en IPI hebben elkaar - als bouwers van bestekservices - gevonden in een gezamenlijke structuur waarin hun Stabu-goedgekeurde bestekservices optimaal kunnen worden ontsloten. Deze structuur is open en wordt onderhouden door de samenwerkende systeemhuizen. De samenwerking tussen de Twee Snoeken, NBD en IPI zorgen voor het grootste bereik binnen de voorschrijvende bouw. De Nationale Besteksite biedt fabrikanten automatisch een directe verwijzing naar hun productpresentaties op NBD-online en Zoeksnoek.

Nederlandse Bouw Documentatie

De Nederlandse Bouw Documentatie (NBD) is onderdeel van SDU en uitgever van het product- en leverancierszoeksysteem www.NBD-Online.nl en diverse andere producten voor de bouw- en installatieprofessional, waaronder bestekservices.

De Twee Snoeken

De Twee Snoeken is producent van bouwkundige software, waaronder bestekservices en uitgever van de het bedrijfs- en productdocumentatiesysteem www.Zoeksnoek.nl en de Digitale Bouw Bibliotheek.

IPI Services

IPI is producent van bestekservices voor fabrikanten in de bouw- en installatiesector.





http://www.NationaleBesteksite.nl