Gemeente Enschede

Eerste kampeerders arriveren voor kavel in Roombeek!

Ruim honderd geïnteresseerden bezochten afgelopen zaterdag 29 mei de informatiedag van de allerlaatste kavelverkoop in Roombeek. Twintig kavels verspreid door Roombeek gaan 12 juni voor het eerst in de verkoop. De eerste twee belangstellenden arriveerden al vandaag, dertien dagen vóór de start verkoop, met een caravan om hun gewilde plekje in Roombeek te bemachtigen. Ze zijn er ruim op tijd bij, want in Roombeek geldt het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Deze negende en allerlaatste kaveluitgifte in Roombeek breekt het record `in de rij staan voor een kavel'. In 2008 lagen aspirant-kopers negen dagen van te voren in de rij. Vandaag, dertien dagen vóór de start, zijn de eerste serieus belangstellenden al gearriveerd. De twee aspirant-kopers gaan voor een kavel van 418 m2 aan de Steenbeltweg.

100531_Eerste_kampeerders_arriveren_voor_Roombeek_kavel_2.jpg

100531_Eerste_kampeerders_arriveren_voor_Roombeek_kavel.jpg

Kavels verspreid door Roombeek
Gemeente Enschede kijkt terug op een geslaagde kavelinformatiedag. Ruim honderd bezoekers lieten zich 29 mei informeren over de kavels in verschillende prijsklassen aan de Dr. Van Damstraat, Stroinksbleekweg, Hulsmaatstraat en Lonnekerspoorlaan. Ook het aanbod overgebleven kavels uit eerdere uitgiften werd gepresenteerd. Deze zijn per direct beschikbaar en op www.roombeek.nl te bekijken.

Start kavelverkoop: zaterdag 12 juni
Op zaterdag 12 juni van 10 tot 12 uur start de verkoop op het projectbureau Roombeek aan de Voortsweg 133. Omdat het niet mogelijk is om van tevoren een kavel te reserveren, arriveren mensen al dagen van te voren in caravans en slaapzakken om zich in te schrijven voor hun favoriet plekje in Roombeek. Ook al zijn er meer gegadigden voor één kavel, is inschrijving raadzaam. Het is altijd mogelijk dat een reservering geannuleerd wordt. De eerstvolgende op de reserveringslijst komt dan in beeld voor zijn/haar favoriet kavel.

Geplaatst: 31 mei 2010.

31 mei 2010