Adres Check voor Magento Commerce


HAARLEM, 20100531 -- Voor `s werelds grootste open-source e-commerce platform Magento Commerce is vanaf deze week de internationale Adres Check van Webservices.nl beschikbaar. Webwinkeliers kunnen met deze gratis module het bestelproces vereenvoudigen en verbeteren.

Jeroen Wolfs, directeur Webservices.nl: "Het is een bekend probleem: slechte adresgegevens jagen veel webshops onnodig op kosten. Een fout op het adreslabel kan immers leiden tot verkeerde bezorging of onbestelbare pakketten, er kan onduidelijkheid ontstaan over de betaling van facturen en consumenten raken geïrriteerd door de onnodige vertraging. En dat terwijl het zo eenvoudig te voorkomen is."

Internationale Adres Check module
In opdracht van Webservices.nl ontwikkelde Mindstretch de internationale Webservices.nl Adres Check module voor Magento Commerce. Tijdens het bestelproces worden de adresgegevens van de consument op basis van alleen postcode en huisnummer automatisch aangevuld. Het doen van een bestelling verloopt hierdoor eenvoudiger, waardoor de conversie tijdens de checkout stijgt. Deze module biedt adresgegevens van meer dan 200 landen, wat voor internationaal opererende webwinkeliers veel voordelen biedt. Zo kan een adres automatisch in het juiste format worden gezet.

Dirk-Jan Timmer, Managing Partner Mindstretch: "De internationale Webservices.nl Adres Check module is een doorontwikkeling van één van onze bestaande modules. Daarmee waren we al in staat om de standaard Magento checkout aanzienlijk te verbeteren. De Adres Check module bouwt voort op dit succes en kenmerkt zich door een eenvoudige en korte installatie."

De Webservices.nl Adres Check module is verkrijgbaar via Webservices.nl en Mindstretch. Bovendien zal de module op zeer korte termijn op Magento Connect te downloaden zijn (kijk voor meer informatie op www.mindstretch.nl/webservices.php).

Over Webservices.nl en Mindstretch
Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van data. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata.

Mindstretch levert oplossingen op het gebied van e-commerce en online marketing. Haar kennis en kunde van marketing, communicatie en technologie vormt de basis van de dienstverlening.