Koninklijke BAM Groep



Datum 31 mei 2010
Aantal bladen 2

Dit persbericht dient niet te worden vrijgegeven, verspreid of anderszins openbaar te worden gemaakt, zij het direct of indirect, geheel of gedeeltelijk, in de Verenigde Staten, Australië, Canada of Japan of enige andere jurisdictie waar een dergelijke uitgifte, verspreiding of publicatie van dit persbericht niet toegestaan zou zijn. Meer restricties zijn van toepassing. Lees daarvoor de disclaimer aan het einde van dit persbericht

Koninklijke BAM Groep nv zal conversieprijs cumulatief preferente aandelen F aanpassen
Bunnik 31 mei 2010 ­ Koninklijke BAM Groep nv zal bij de voltooiing van de vandaag aangekondigde emissie van gewone aandelen de conversieprijs van haar cumulatief preferente aandelen F (serie FP4, subserie 1; ISIN code NL0000337335 en symbool BAMCP) aanpassen conform hetgeen is bepaald in artikel 2.13 van de conversievoorwaarden. De conversieprijs zal na aanpassing EUR 3,30 per gewoon aandeel bedragen. De aanpassing zal na voltooiing van de emissie van gewone aandelen worden geëffectueerd.
Over Koninklijke BAM Groep nv
Koninklijke BAM Groep nv is, via haar werkmaatschappijen, actief in residentiële en niet-residentiële bouw, vastgoed, infra, publiekprivate samenwerking, installatietechniek en consultancy en engineering. Bij Koninklijke BAM Groep nv en haar werkmaatschappijen waren op 31 maart 2010 26,952 werknemers (fte) werkzaam. Op 31 december 2008 was de Onderneming marktleider (op basis van omzet) in de Nederlandse en Belgische bouwsector, had een plaats in de top zes bouwconcerns in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Ierland (op basis van omzet), en was het een van de grotere bouwconcerns in Europa over 2008.
Voor het boekjaar geëindigd 31 december 2009 rapporteerde de Onderneming opbrengsten van EUR 8.353,1 miljoen (kwartaal geëindigd 31 maart 2010: EUR 1.542,2 miljoen) en een nettoresultaat van EUR 31,3 miljoen (kwartaal geëindigd 31 maart 2010: EUR 9,9 miljoen). De orderportefeuille van de Onderneming op 31 december 2009 bedroeg EUR 11.219,0 miljoen (31 maart 2010: EUR 11.515,0 miljoen).
Nadere informatie
Pers: Drs. A.C. Pronk, (030) 659 86 21, ac.pronk@bamgroep.nl Analisten: Drs. P. Snippe, (030) 659 87 07, p.snippe@bamgroep.nl NOT FOR DISTRIBUTION IN THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA AND JAPAN





Koninklijke BAM Groep nv

Persbericht 31 mei 2010, blad 2 van 2

DISCLAIMER
Dit persbericht vormt geen aanbieding - en kan niet als zodanig worden gekwalificeerd ­ tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot koop van gewone aandelen in het kapitaal van of andere effecten van Koninklijke BAM Groep nv (dergelijke effecten: "Effecten") in de Verenigde Staten of enige andere jurisdictie waarin een dergelijke aanbieding of verkoop niet toegestaan zou zijn voordat voldaan is aan de vereisten tot registratie onder, enige uitzondering van de registratieverplichtingen onder of de vereisten voor naleving van, de relevante effectenregelgeving van een dergelijke jurisdictie. Dit persbericht is niet bestemd voor publicatie in de Verenigde Staten en mag niet worden beschikbaar worden gesteld aan Amerikaanse burgers of rechtspersonen of gepubliceerd in media die (algemeen) worden verspreid in de Verenigde Staten. De Effecten zijn niet geregistreerd en zullen niet worden geregistreerd, onder de U.S. Securities Act of 1933, als gewijzigd (de "US Securities Act") en mogen niet worden aangeboden, verkocht of geleverd in de Verenigde Staten of aan Amerikaanse burgers of rechtspersonen zonder registratie of de toepasselijkheid van een uitzondering op de registratieverplichtingen onder de US Securities Act. Er zal geen openbare aanbieding van Effecten in de Verenigde Staten plaatsvinden. De Effecten worden niet in het openbaar aangeboden in het Verenigd Koninkrijk als bedoeld in artikel 102B van de Financial Services and Markets Act 2000, als gewijzigd, behalve aan rechtspersonen aan wie het is toegestaan om te handelen in de financiële markten of, als zulks hen niet is toegestaan, wiens doelstelling enkel betrekking heeft op het beleggen in effecten of anderszins in gevallen waarin het niet noodzakelijk is een prospectus uit te brengen op grond van de Prospectus Rules of the Financial Services Authority. Dit persbericht wordt enkel verspreid onder en is enkel gericht tot: (i) personen die buiten het Verenigd Koninkrijk verblijven; (ii) beleggingsspecialisten (investment professionals) als bedoeld in artikel 19 lid 5 van de Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 (de "Order"); of (iii) zeer vermogende (rechts)personen, en andere personen aan wie het is toegestaan dit persbericht te communiceren, als bedoeld in artikel 49 lid 2 onder (a) tot en met (d) van de Order (al deze personen: "Relevante Personen"). De Effecten zijn enkel beschikbaar voor Relevante Personen. Enige uitnodiging, aanbieding of overeenkomst tot koop of andere aanschaf van of inschrijving op de Effecten zal enkel worden gericht tot of aangegaan met Relevante Personen. Iedere persoon die niet een Relevante Persoon is, behoort niet te vertrouwen op of te handelen op basis van deze informatie.
Koninklijke BAM Groep nv zal in geen enkele jurisdictie buiten Nederland handelingen verrichten waardoor het zou zijn toegestaan om Effecten aan te bieden of deze informatie of enig document betrekking hebbend op dergelijke Effecten te bezitten of te verspreiden. De uitgifte, publicatie of verspreiding van deze informatie kan in sommige jurisdicties aan wettelijke beperkingen onderhevig zijn. Personen in dergelijke jurisdicties waar dit persbericht is gepubliceerd of verspreid, dienen zichzelf op de hoogte te stellen van deze beperkingen en zich daaraan te houden. De in dit persbericht gegeven voorspellingen en verwachtingen worden verstrekt zonder enige vorm van garantie ten aanzien van de toekomstige verwerkelijking ervan. De informatie bevat of verwijst naar op de toekomst gerichte uitspraken omtrent de voornemens, meningen of huidige verwachtingen van Koninklijke BAM Groep nv en haar bestuurders of andere leidinggevenden ten aanzien van Koninklijke BAM Groep nv en haar bedrijfsvoering. In het algemeen wijzen termen en begrippen als "mogen", "zullen", "verwachten" "voornemen", "schatten", "voorzien", "geloven", "van plan zijn", "pogen", "voortzetten" en dergelijke op uitspraken die op de toekomst zijn gericht. Dergelijke op de toekomst gerichte uitspraken zijn geen garantie terzake van toekomstige prestaties. Ze zijn gebaseerd op huidige opvattingen en aannames en zijn onderhevig aan bekende en onbekende risico's, onzekerheden en overige factoren die zich veelal buiten de invloedssfeer van Koninklijke BAM Groep nv bevinden.
Dit persbericht is geen prospectus in de zin van de Wet op het financieel toezicht en zal als zodanig niet gekwalificeerd worden als een verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot koop van effecten. Een eventueel aanbod van Effecten zal enkel worden gedaan, en een belegger dient zijn beleggingsbeslissing te baseren, op basis van informatie die zal zijn opgenomen in het prospectus dat betrekking heeft op de aanbieding en dat te zijner tijd kosteloos in Nederland algemeen verkrijgbaar zal worden gesteld op de website van Koninklijke BAM Groep nv

NOT FOR DISTRIBUTION IN THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA AND JAPAN







Koninklijke BAM Groep