Ingezonden persbericht



Goedkoopstebetaalrekening.nl maakt prijsverschil betaalrekeningen inzichtelijk

ING Basispakket de goedkoopste en ABN-AMRO Privépakket de duurste

Hillegom, 31 mei 2010

Goedkoopstebetaalrekening.nl is de nieuwe vergelijkingswebsite van Nederland, die het grote prijsverschil tussen betaalrekeningen inzichtelijk maakt. Particulieren kunnen via deze website snel en overzichtelijk de betaalrekeningen van verschillende banken vergelijken. Bij een eenvoudige betaalrekening voor particulieren (één rekeninghouder met één pas inclusief internetbankieren) kan het prijsverschil oplopen tot 139%. Het ING Basispakket kost namelijk ¤13,80 per jaar tegenover ¤33,00 per jaar voor het Privépakket van ABN AMRO. Eerder dit jaar wees onderzoek van RTLZ al uit dat de kosten die banken in rekening brengen voor een betaalrekening flink gestegen zijn. Goedkoopstebetaalrekening.nl is een initiatief van LVS Marketing Concepten. Voor meer informatie zie http://www.goedkoopstebetaalrekening.nl

Goedkoopstebetaalrekening.nl
Goedkoopstebetaalrekening.nl streeft ernaar om particulieren en ondernemers te helpen in hun keuzeproces naar een goedkope betaalrekening. De site vergelijkt daarom op een objectieve wijze informatie over de goedkoopste betaalrekening per bank in Nederland waarvan het assortiment aangeboden moet worden via Internet.

'Het is verstandig dat particulieren zichzelf goed oriënteren wanneer zij een nieuwe betaalrekening willen openen, want het prijsverschil tussen de betaalrekeningen is groot in Nederland', aldus Dennis Langeler, mede-initiatiefnemer van Goedkoopstebetaalrekening.nl. 'Wij hebben dat voor de particulier inzichtelijk gemaakt. Met name in de huidige economische situatie is het zaak om kritisch met de eigen portemonnee bezig te zijn. Op dit moment is in Nederland de goedkoopste betaalrekening voor particulieren het ING Basispakket met een prijs van ¤ 13,80 per jaar.. ABN-AMRO is met het Privépakket van ¤ 33,00 per jaarr de duurste. Dat is een groot verschil!', aldus Langeler.

Berekening per doelgroep
Goedkoopstebetaalrekening.nl maakt het keuzeproces voor een betaalrekening eenvoudig door per doelgroep de betaalrekeningen te vergelijken op basis van een vast profiel (bijvoorbeeld 1 rekeninghouder met 1 pas en internetbankieren). Op de site worden betaalrekeningen vergeleken voor particulieren, ondernemers, studenten en de jeugd.

Over LVS Marketing Concepten
Goedkoopstebetaalrekening.nl is een initiatief van LVS Marketing Concepten. LVS lanceert marketing concepten die van toegevoegde waarde zijn voor consumenten en ondernemers. De concepten van LVS blinken uit in eenvoud, objectiviteit en betrouwbaarheid. LVS streeft ernaar de complexe financiële dienstverlening eenvoudiger en doorzichtiger te maken om consumenten en ondernemers te helpen in hun keuzeproces naar een financieel product.


Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht