Ingezonden persbericht



Vervang al uw afstandsbedieningen door uw iPhone
GEAR4 lanceert UnityRemoteTM, de universele afstandsbediening

Parijs, Frankrijk, 31 mei 2010 - GEAR4, specialist op het gebied van iPhone, iPod en iPad accessoires, kondigt de lancering van de UnityRemoteTM aan. Met deze universele afstandsbediening kunt u al uw elektronische apparaten vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch besturen. ()

Het transformeren van uw iPhone, iPad of iPod touch in één en dezelfde afstandsbediening voor uw gehele multimedia-uitrusting is nu simpel, snel en praktisch. De UnityRemoteTM van GEAR4 zal uw dagelijkse leven aanzienlijk aangenamer maken.

Alles in één
Zoek niet langer naar verloren afstandsbedieningen. De UnityRemoteTM neemt alle apparaten in uw woonkamer voor zijn rekening die voorzien zijn van een infrarood ontvanger. Het is dus mogelijk uw iPhone, iPod of iPad te gebruiken om uw televisie, dvd-speler en alle andere afstandbestuurde apparaten te regelen.

()

Eenvoudige en snelle configuratie
Wanneer u de UnityRemoteTM voor het eerst gebruikt, helpt de bijgeleverde applicatie u bij het kiezen en het instellen van de te besturen apparaten. Het is eveneens mogelijk acties te programmeren om meerdere apparaten tegelijkertijd te besturen. Bijvoorbeeld: zet uw televisie, dvd-speler en geluidsinstallatie aan, selecteer de juiste ingang en met één druk op de knop bekijkt u een DVD. Het is niet nodig uw iPhone ergens aan te sluiten. Maak het uzelf gemakkelijk en gebruik uw telefoon als afstandsbediening!

ü
()
UnityRemoteTM is compatibel met iPhone, iPod en iPad ü Snoeren zijn overbodig, de UnityRemoteTM werkt op 3 AA batterijen ü Adviesverkoopprijs: ¤ 99,99
ü UnityRemoteTM is verkrijgbaar vanaf het derde trimester van 2010

Over GEAR4 - www.gear4.com
Het merk GEAR4 maakt deel uit van het onafhankelijke bedrijf Disruptive Technology Channels, een innovatieve onderneming op het gebied van het ontwerp van nieuwe technologieën. GEAR4 is gespecialiseerd in accessoires voor digitale apparaten en voor iPhone, iPod en iPad in het bijzonder.

GEAR4 ontwikkelt verschillende productassortimenten zoals luidsprekers, opladers, beschermhoezen en kabels, geheel ontworpen, gefabriceerd en op de markt gebracht door Disruptive Technology Channels. Het productassortiment bestaat uit vier categorieën: Speakers, Sync & Charge, In Car en Cases.