Ingezonden persbericht



SCHUNCK* op Pinkpop 2010 een groot succes!

Ook dit jaar was SCHUNCK* op Pinkpop aanwezig met beeldende kunst in een museum op locatie. Op de kop af 6900 festivalgasten vereerden het SCHUNCK* Paviljoen met een bezoek.

Festivalgangers lieten zich graag verrassen en waren, getuige de vele enthousiaste reacties, vaak aangenaam verrast door zowel de werken als de aanwezigheid van SCHUNCK* op Pinkpop. Het merendeel van de bezoekers liet zich dan ook graag een tijdelijke tattoo zetten in de vorm van een stempel.

Met 6900 bezoekers kan SCHUNCK* bogen op een stijging van ongeveer 38% ten opzichte van vorig jaar, toen SCHUNCK* ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van het popfestival voor het eerst een mobiel museum inrichtte.

Zie bijgaande foto's. Voor meer kijk op http://www.schunck.nl/

Zie ook dit artikel op de website van het Parool, http://www.parool.nl/parool/nl/23/MUZIEK/article/detail/297140/2010/05/29/Kunst-op-Pinkpop-is-cool.dhtml

Datum: 28 t/m 30 mei (Pinkpop), Locatie: Megaland, Landgraaf

Deelnemende kunstenaars waren o.a.: Charlotte Dumas (NL), My Barbarian (film: Purgatorial curatorial), Cheryll Dunn (USA), Chris Johanson (USA), Deanna Templeton (USA), Jo Jackson (USA), Helen Verhoeven (NL), Stanley Donwood (UK).

www.schunck.nl