Ingezonden persbericht



51-jarige Cissy Schouren uit Venlo en Ilco Schuringa (50 jaar) uit Haarlem winnen Plus Personality 2010 en gaan de strijd aan met jonge modellen. Na een spannende finale in Hotels van Oranje in Noordwijk zijn de winnaars bekend geworden van de Plus Personality Awards 2010, georganiseerd door Plus Magazine. De winnaars van dé modellenwedstrijd voor 50 plussers zijn de 51 jarige Cissy Schouren uit Venlo en de 50 jarige Ilco Schuringa uit Haarlem. Zij zijn klaar voor een nieuwe carrière in de modellenwereld.

De winnaars van Plus Personality 2010: Cissy Schouren en Ilco Schuringa. Links hoofdredacteur van Plus Magazine Marianne ter Laak, midden presentatrice Sylvana Simons en rechts juryvoorzitter Judith Bosch.

Dit jaar werd Plus Personality voor de vierde keer georganiseerd. De redactie en uitgevers van Plus Magazine vinden het belangrijk dat 50 plussers een prominentere rol krijgen in het mediabeeld. De jury stond ook dit jaar voor een moeilijke taak. Met name de keuze voor de mannelijke Plus Personality 2010 zorgde voor een hevige discussie. Volgens de voorzitter van de jury, Judith Bosch, was de jury op zoek naar een man en vrouw "die je echt ziet binnenkomen, iemand waar je niet om heen kunt." De jury heeft verder gelet op de manier waarop de finalisten zichzelf en de kleding presenteerden en of de winnaar en winnares een voorbeeld voor de lezers van Plus Magazine zouden kunnen zijn. Ilco beschikt over deze elementen en is daarom gekozen tot winnaar.

Volgens Judith Bosch is een aantal van de vrouwelijke finalisten erg gegroeid in het finaleweekend. Met name Cissy is een bron van inspiratie en daarom verkozen tot winnares van Plus Personality 2010.

Een aantal finalisten van vorig jaar krijgt regelmatig opdrachten. Monique Smith, 51 jaar, uit Malden was winnares in 2008 en heeft genoten van de fotoshoot voor Plus Magazine. Ze stond niet alleen in de Nederlandse, maar ook op de cover van de Duitse uitgave van het blad en heeft promo's gedaan voor een sieradenmerk.

De winnaar en winnares 2010 krijgen een professionele fotoshoot voor hun eigen portfolio en zijn te zien in een reportage van Plus Magazine. Alle finalisten worden ingeschreven bij Max Models. Daarnaast mogen de winnaars een weekend met hun partner genieten in Hotels van Oranje en verlieten alle finalisten het hotel in stijl met een mooie Rodenstock zonnebril.


Noot voor redacties
Perscontact (