Gemeente Winterswijk


Raad Winterswijk: krediet DAV-terrein beschikbaar gesteld Op 27 mei heeft de raad van de gemeente Winterswijk onder meer vergaderd over het beschikbaar stellen van een krediet voor het Werklandschap DAV-terrein. Hieronder worden de belangrijkste besluiten toegelicht.

Beschikbaarstelling krediet Werklandschap DAV-terrein Voor de bodemsanering, de sloop van de resterende bedrijfsgebouwen en het bouw- en het bedrijfsrijp maken van het voormalige DAV-terrein is een krediet benodigd van ¤ 1.415.220. Het college heeft de raad voorgesteld dit krediet beschikbaar te stellen. De raad heeft dit voorstel met algemene stemmen aangenomen.

Vaststelling 'Bestemmingsplan Kottenseweg 184'
Het college heeft de raad voorgesteld het 'Bestemmingsplan Kottenseweg 184' vast te stellen. De raad heeft dit voorstel met algemene stemmen aangenomen.

Vaststelling 1e bestuursrapportage 2010
Het college stelt de raad voor de 1e Bestuursrapportage 2010 (1e Berap) vast te stellen. De raad heeft de eerste bestuursrapportage aangenomen met algemene stemmen.

Benoeming AB-leden vier gemeenschappelijke regelingen Het college heeft de raad voorgesteld nader genoemde leden van het college te benoemen als leden en plaatsvervangende leden van Regio Achterhoek, Stadsbank Oost Nederland, Recreatieschap Achterhoek en Liemers en Openbaar Lichaam Crematoria Twente. De collegeleden zijn unaniem benoemd.

Meer informatie?
Het verslag van de raadsvergadering vindt u eind mei op de website onder politiek>raad>vergaderingen>27 mei.