Website JCB aggregaten online


JCB stroom nu online

TWELLO, 20100531 -- Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. lanceert de website jcb-aggregaten.nl met alle informatie over de JCB aggregaten. Per type kunnen alle gegevens gevonden worden zoals de brochure, de databladen en tekeningen. Daarnaast kan ook het laatste nieuws op gebied van JCB aggregaten hier gevonden worden.

De doelstelling van B&N was om een echte JCB site te maken met een zeer overzichtelijke indeling zodat de gewenste informatie eenvoudig gevonden kan worden. Op de site is ook veel informatie te vinden over het bedrijf JCB. De naam JCB staat wereldwijd voor kwaliteit van wereldklasse: alle producten zijn ontworpen en gebouwd voor zwaar werk en betrouwbaarheid.

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V. staat al vele jaren bekend als specialist op het gebied van dieselmotoren en aggregaten. Daarnaast ontwerpt en bouwt B&N ook pompsets en powerpacks. JCB en B&N vormen samen een ijzersterke combinatie en zijn daarmee ook de ideale leverancier op het gebied van stroomaggregaten.

Verdere informatie is te verkrijgen op www.jcb-aggregaten.nl op www.bnmotoren.nl via info@bnmotoren.nl of via 0571-276900*n





Ingezonden persbericht