Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

In vijf dagen leren bridgen

Vianen, woensdag 10 februari 2010
Boon-a-part Bridgereizen organiseert op 31 mei 2010 voor de eerste keer de cursus 'leren bridgen in 5 dagen'. Onder begeleiding van een professionele bridgedocent zal de cursist alle facetten van het spel in een korte tijd onder de knie krijgen. Het bezwaar om wekelijks een avond naar bridgeles te gaan wordt hiermee van tafel geschoven. De eerste cursus zal plaatsvinden in Hotel-Restaurant Langewold in Roden (Drenthe) in de vorm van een all-in arrangement.

Vaak wordt er geclaimd dat bridge zeer moeilijk te leren is, maar niets is minder waar. Volgens de Nederlandse Bridge Bond kan iedereen leren bridgen, mits het goed wordt uitgelegd door een professionele bridgedocent. Vandaar het initiatief van Boon-a-part Bridgereizen om in vijf dagen te leren bridgen.

Het antwoord op de vraag "Is het mogelijk om binnen 5 dagen te leren bridgen?" is simpel. Volgens hoog geplaatste personen in de bridgewereld is dit absoluut geen probleem.

Boon-a-part Bridgereizen uit Vianen is gespecialiseerd is in Bridgereizen. Manager Laurence Drescher: 'Het arrangement is de ideale gelegenheid om het spel snel te leren, met zeer veel gezelligheid en de nodige ontspanning.'

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Boon-a-part Bridgereizen. Tel: 0347-750 444 of kijk op de website www.boon-a-part.nl


---