Gemeente Stein

Tijd voor de zomerborrel

Op maandag 31 mei a.s. vindt voor de tweede keer de jaarlijkse zomerborrel voor ondernemers plaats in het gemeentehuis van Stein. Maak kennis met het nieuwe College van Burgemeester en Wethouders en collega ondernemers uit uw gemeente. Ondernemers gevestigd in de gemeente Stein worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Â

De meeting begint om 17.00 uur met een ontvangst in de centrale hal van het gemeentehuis. Na het welkomstwoord door burgemeester Anton Barske zal voorzitter Lou Fredrix van Ondernemersvereniging Maaskant Stein een korte toelichting geven op de doelstelling van deze nieuwe Ondernemersvereniging voor de bedrijven gevestigd op een van de bedrijventerreinen in de gemeente Stein. Daarna zal het nieuw gevormde bestuur van de ondernemersvereniging kort aan u worden voorgesteld.

Â

Aansluitend vindt er een presentatie plaats door Grydon, het Creditmanagement Bureau van Nederland voor bedrijfs- en credietformatie, debiteurenbeheer en incasso met betrekking tot een thema dat ons allen raakt en gezien de huidige economische situatie zeer actueel is; namelijk debiteurenbeheer.

Aansluitend is er tot 19.00 uur volop de gelegenheid om te netwerken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angele Kurvers via tel. 046-435 9303.

Â

Â