Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Kijken, kijken... kopen!
Seminar over het verhogen van webwinkel conversies

Dinsdag 11 mei 2010

ALMERE, 11 mei 2010 - Op maandag 31 mei a.s. organiseert Telecom Direct Almere B.V. (TDA) in samenwerking met iDEAL en Copernica het gratis seminar: `Kijken, Kijken...Kopen! Hét seminar over het verhogen van webwinkel conversie. Door middel van dit seminar willen de drie organisaties online marketeers niet alleen informeren maar vooral inspireren op wat voor wijze zij afhakers in het online bestelproces kunnen voorkomen.

Klanten zijn schaars, geld niet....
Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat beperkte betaalmogelijkheden, (geautomatiseerde) marketingacties en tekort schietende klantenservices de meest voorkomende redenen zijn waarom consumenten afhaken in het online bestelproces. Gezien het feit dat er steeds minder nieuwe online kopers komen, wordt het ook voor de online wereld steeds belangrijker om te anticiperen op de wensen en eisen van de consument. Helaas weten alleen veel marketeers nog niet op welke wijze zij dit het beste kunnen aanpakken. Dit is dan ook de aanleiding voor TDA, iDEAL & Copernica om gezamenlijk dit seminar te organiseren.

De sprekers
Op het seminar zullen Cokky Bosman, directeur TDA, Walter van der Scheer, sales manager Copernica en Eric Tak, director iDEAL en Card Products, de aanwezigen helemaal bijpraten over de ontwikkelingen op het gebied van klantenservice, dialoogmarketing en online payment. Door de jarenlange ervaring en betrokkenheid van de sprekers binnen de webwinkel branche zijn zij in staat op een zeer praktische manier de bezoekers, naast de basis informatie, handige tips en tricks mee te geven. Een ideale combinatie.

Populair onderwerp
Dat het verhogen van webwinkel conversie een populair onderwerp is blijkt wel uit de vele inschrijvingen die wij reeds hebben ontvangen. Om in te schrijven voor de laatste plaatsen en voor meer informatie over de sprekers, onderwerpen, locatie (Almere), programmatijden (start 13.00 uur) verwijzen wij naar onze website
http://www.seminarkijkenkijkenkopen.nl