Ingezonden persbericht


Persbericht

ITSMF Academy, het grootste IT-kennisevenement van ITSMF Nederland

Op maandag 31 mei 2010 vindt de vijfde editie van ITSMF Academy plaats in het NBC te Nieuwegein. Voorgaande jaren was ITSMF Academy totaal uitverkocht en de verwachting is dat ook dit jaar het record aan inschrijvingen weer behaald zal worden. ITSMF Academy is een eendaags evenement en bestaat uit drie verschillende streams waarin een actueel thema centraal staat met daarin visies van experts, praktijkoplossingen van uiteenlopende organisaties en ervaringen van collega-professionals.

ITSMF Academy is een kennisevenement voor een ieder op IT-management niveau die binnen het vakgebied IT-(service)management actief is én de meest actuele kennis wil delen met vakgenoten.

Keynote spreker Ron Tolido, vice-president en CTO van Capgemini, opent de dag en zet het thema van de dag, "leren besluiten" stevig neer door plenair zijn visie te delen op huidige ict-vraagstukken en keuzes waar IT-professionals voor staan.

Na de opening vervolgen de deelnemers hun programma van de gekozen stream. Inspirerende best practices worden verzorgd door Marc Boer (Boskalis), Rob Nielen (Achmea) en Pieter van der Schee (FloraHolland). Nadien delen experts als Bob van Graft (Gemeenschappelijke Dienstencentrum ICT, Ministerie van Justitie), Arjen Droog (Aranea), Gerard Wijers (Equaterra), Niels Loader (Quint Wellington Redwood) en Jeroen Bronkhorst (Hewlett Packard) hun expertise en visie.

De dag word afgesloten met een paneldebat per thema waarin de expertmeningen en de praktijkvragen samen gebracht worden. De thema's die aan bod komen zijn: Management van de IV-keten, De waarde van servicemanagement en ITIL-Light. Het programma en de sprekers zijn te vinden via: www.itsmf.nl/academy2010/programma .

Aanmelden kan via: www.itsmf.nl/academy2010 .