Ingezonden persbericht


Utrecht, 31 mei 2010
Slimme en grappige graphics:

99 filmklassiekers voor mensen met haast

De kortste samenvatting ooit!

99 filmklassiekers voor mensen met haast
Auteurs: Thomas Wengelewski en Henrik Lange
Paperback, 208 pagina's
ISBN 978 90 215 4826 5
Prijs: ¤ 10,00
Verschijningsdatum: 3 juni 2010

Een uitkomst voor mensen zonder tijd, die maar niet aan het zien van de belangrijkste films toekomen: 99 filmklassiekers voor mensen met haast! Het boek biedt de kern van elke klassieker in vier slimme en grappige graphics. Zo ben je in een mum van tijd weer helemaal bij!

De voorganger van 99 filmklassiekers voor mensen met haast, het geestige De 90 bekendste boeken voor mensen met haast, was in twee maanden uitverkocht. Duizenden mensen genoten inmiddels van deze supersnelle update in de literatuur. 99 filmklassiekers voor mensen met haast is zo mogelijk nog hilarischer!

Alle films die je gezien moet hebben komen aan bod: Psycho, Taxi Driver, Citizen Kane, Jaws, Gone with the Wind, The Shining, The Godfather, E.T. en 91 andere. Ze zijn samengevat in vier grappige zwart-wit graphics, zodat je er 99 kunt zien in een paar uur. Wie de films wel allemaal heeft gezien kan zich verbazen over de opmerkelijk gevatte en treffende samenvattingen!

Oscar-winnaars, box-office-hits en cult-films worden de lezer kort en bondig opgediend. Wie dit boek uitheeft, zal Jailhouse Rock nooit meer associëren met een neefje dat niet wil deugen. En Dirty Dancing zal voortaan geen drankovergoten herinnering aan een nacht in de disco zijn!

99 filmklassiekers voor mensen met haast is een slim en grappig cadeauboek!