Gemeente Hoogeveen

Meeleven en aanpassingen activiteiten in verband met overlijden burgemeester Helmer Koetje

De uitvaart van burgemeester Helmer Koetje is op zaterdag 5 juni in Vroomshoop. Het gemeentebestuur informeert u in dit bericht over de mogelijkheid voor het achterlaten van uw condoleance, een vlagprotocol en de aanpassing van de diverse geplande activiteiten.

Condoleances


* Brieven en overige blijken van medeleven voor de familie kunt u ook sturen naar de familie Koetje, Boshoek 37, 7671 GT, Vroomshoop.
* U kunt uw condoleance ook achterlaten in een van de condoleanceregisters in het raadhuis, het Compagnieshuis en in de diverse buurt- en dorpshuizen.
* Ook via www.hoogeveen.nl kunt u uw reactie plaatsen.
* Bloemen of andere blijken van medeleven kunt u (laten) bezorgen op zaterdag 5 juni voor 10 uur op het volgende adres: Kerkelijk Centrum Irene, Julianastraat 27, 7681 AL, Vroomshoop.

Aanpassing activiteiten

In verband met het overlijden van burgemeester Koetje is een aantal activiteiten afgelast of aangepast. Een overzicht:
* De persconferentie over de voorjaarsnota op 1 juni gaat niet door. De persconferentie wordt verplaatst naar dinsdag 8 juni om 13.00 uur in het raadhuis in Hoogeveen.
* Het collegebezoek aan Nieuwlande op 1 juni is afgelast.
* Het bezoek van de Commissaris der Koningin van Drenthe op 3 juni aan de Molukse gemeenschap in Hoogeveen gaat niet door.
* De festiviteiten in verband met de opening van de Schutstraat op 5 juni gaan niet door.
* De bijeenkomst Vonken vangen van donderdag 3 juni wordt verplaatst naar een later tijdstip.

Het is mogelijk dat in de loop van de week ook andere activiteiten worden afgelast. Berichten hierover worden ook op deze website geplaatst.

Vlagprotocol

Op de gemeentelijke gebouwen hangen de vlaggen tot de dag van de begrafenis van burgemeester Helmer Koetje half stok. Als u ook uw medeleven wilt betuigen door uw vlag half stok te hangen, kan dit op zaterdag 5 juni van zonsopkomst tot zonsondergang.