Denise Jannah bij Hampshire Hotel - Bon'Aparte in Lochem

31/05/2010 20:02

Hampshire Hospitality & Leisure

Denise Jannah

Onlangs was Denise Jannah nog bij de Wereld Draait Door. Ze deed een scat competitie met Edwin Rutten. Denise is een van oorsprong Surinaamse zangeres. Jannah speelde in 1989-1990 een belangrijke rol in de musical A Night at the Cotton Club, en bracht in 1991 haar eerste album uit.

In datzelfde jaar trad ze voor het eerst op het North Sea Jazz Festival op. In 1993 verscheen haar tweede album. Ze kreeg voor dit album een Edison. In 1995 werd ze als eerste Nederlandse jazzmusicus gecontracteerd door het fameuze jazzlabel Blue Note Records. En weer een jaar later vond de première plaats van een documentaire over haar die gemaakt werd gemaakt door Hans Hylkema onder de titel Denise Jannah, New Lady In Jazz.

Jazzdans voor kinderen

Kinderen zijn deze maand ook welkom. Speciaal voor de kinderen wordt er een sessie jazzdans gegeven door Laura de la Mar. Voor de kleinste kinderen is er kleuterdans door Sietske Vonck.

DeJaVu

De band waarmee Denise op zal treden is DeJaVu. Een band die jazzmuziek speelt met een moderne sound. Zeker geen standaard jazz combo, maar een bezetting bestaande uit Fender Rhodes op piano, trompet/bugel en contrabas, aangevuld met live elektronische loops, beats & grooves. Speciaal voor 'Jazz Lounge Lochem' zal DeJaVu uitbreid worden met een drummer/percussionist.

DeJaVu bestaat uit muzikanten die al op menige jazzfestivals in binnen- en buitenland hebben gestaan. Jasper Gloerich, trompettist van DeJaVu woonachtig in Lochem, nam deel aan concert tournees van the world famous Glenn Miller Orchestra. Bassist Pieter Althuis werkte o.a. met Louis van Dijk, Babette van Veen en Silvia Millecam. Marnix van Bruggen speelde al eerder in de buurt met Margreet Groenendijk op het IJssel jazz festival in Gorssel.

Kaarten

Kaarten voor Jazz Lounge Lochem kosten Euro 12,50 en zijn verkrijgbaar bij Hampshire Hotel - Bonaparte, Lochemseweg 37 te Barchem.

Ook kunt u kaarten reserveren bij Hotel Bonaparte door te bellen of via internet: 0573-257196 en www.hampshire-hotels.com/bonaparte. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire heeft inmiddels meer dan 60 hotels; waarvan 48 in Nederland, 7 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.





http://www.hampshire-hotels.com