Politie Zeeland


---


O-989-2010 Auto uit bedrijf gestolen
Op zondag 30 mei werd, omstreeks 23.30 uur, bij de Zeeuwse politie gemeld dat er een personenauto ontvreemd was uit de showroom van een garagebedrijf in Tholen.
Een medewerker van het garagebedrijf is nog achter de dief aangereden, maar raakte deze kwijt.
De auto die gestolen is betreft een blauwe BMW met het kenteken 73-GV-HH.

Z-990-2010 Verkeersongeval met letsel in Eede
Maandagmorgen om ongeveer 10.00 uur vond een verkeersongeluk plaats op de kruising Sara Beijtsweg/Lievensweg in Eede.
Een 61-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over voornoemde weg en zag een andere personenauto, die over de Lievenweg reed, over het hoofd. Hierdoor verleende de 61-jarige man ook geen voorrang aan de auto die voor hem van rechts kwam.
Deze auto werd bestuurd door een 21-jarige man uit de gemeente Sluis.
De 21-jarige is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een vrouwelijke passagier van 21 jaar (uit dezelfde gemeente) is overgebracht naar het ziekenhuis.
De 61-jarige man krijgt een proces-verbaal.

O-991-2010 Twee winkeldieven in de kraag gevat
Bij de BP aan de Troelstralaan in Goes zijn, in tijd van een uur, twee winkeldieven betrapt en aangehouden door een medewerker van het tankstation.
Omstreeks 17.15 uur werd een 14-jarige Goese jongen betrapt en vervolgens aangehouden en precies een uur later werd een 13-jarige jongen uit Goes betrapt en aangehouden.
Beide jongens stalen snoep uit de winkel. Zij zijn op het politiebureau gehoord en gaven de diefstal toe. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.