CompTech World Huizen opnieuw genomineerd


Uitreiking ICTWaarborg Awards op 31 mei

HUIZEN, 20100513 -- Op 31 mei 2010 zullen wederom de jaarlijkse ICTWaarborg Awards worden uitgereikt. Deze awards worden voor drie verschillende categorieën vergeven: Computerwinkel van het jaar, Computerwebwinkel van het jaar en Automatiseerder van het jaar. CompTech World Huizen, vorig jaar verkozen tot Computerwinkel van het jaar voor de provincie Zuid-Holland, is dit jaar voor alle categorieën genomineerd.

Vakprijzen
Alle aangesloten bedrijven van het ICTWaarborg kunnen deelnemen aan de ICTWaarborg Awards vakprijzen. Op basis van hun eigen motivatie krijgen de bedrijven zo de kans om door een vakjury genomineerd te worden voor één van de vakprijzen die worden uitgereikt. De ICTWaarborg Awards publieksprijzen staan daarentegen open voor alle bedrijven die zich voornamelijk richten op computers, software, randapparatuur en computersupplies. De bij ICTWaarborg bekende bedrijven worden dan ook automatisch genomineerd voor deelname aan de publieksprijs, terwijl nominatie voor de vakprijzen alleen gebeurt als de vakjury denkt dat het betreffende bedrijf daarvoor in aanmerking komt. Bij CompTech World Huizen vond de jury dat duidelijk het geval, want dit bedrijf werd genomineerd in alle categorieën waarin awards vergeven worden.

Sterker uit de crisis
In het afgelopen jaar, waarin veel bedrijven juist sterk moesten inkrimpen vanwege de crisis, heeft CompTech World Huizen er juist voor gekozen om uit te breiden. Er werd een groot winkelpand betrokken in het winkelhart van Huizen, om zo dichter bij de consumenten te staan. En met succes, want veel mensen uit Huizen en wijde omgeving weten de winkel inmiddels goed te vinden. Met een winkelvloer van ruim 300 vierkante meter en continu meer dan 3000 artikelen rechtstreeks uit voorraad leverbaar, weet CompTech World de klanten precies dat te bieden waar ze naar op zoek zijn. In het oude pand richt men zich nu volledig op de technische service en het bedienen van het MKB.

Uitreiking op 31 mei
Op 31 mei zullen de ICTWaarborg Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke happening in Theater de Flint in Amersfoort. De vakprijzen gaan naar bedrijven die zich volgens de jury op een vernieuwende, succesvolle, creatieve wijze hebben onderscheiden. De uitreiking van de verschillende Awards zijn onderdeel van de ICTVakdag, welke op dezelfde dag plaats zal vinden.