Gemeente Tiel


Wijkschouw Zennewijnen

In het kader van het wijkgericht werken in Tiel wordt er op 2 juni 2010 een wijkschouw georganiseerd in Zennewijnen. Wijkcontactwethouder mevrouw Van Rhee- Oud Ammerveld komt met een aantal vakambtenaren op bezoek. Belangstellende bewoners zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Het programma ziet er als volgt uit:

* Om 16.00 uur start de fietstocht vanaf het kunstwerk 'huizen op de dijk' (kruising Ophemertsedijk/Waalbandijk).
* Om 17.30 uur vindt de nabespreking plaats in het buurthuis te Zennewijnen (Zennewijnenseweg). Op de agenda staan o.a. de thema's verkeer en verkeersveiligheid en het onderhoud van wegen, bermen en groen.

Bij een wijkschouw komen de wijkcontactwethouder en een aantal vakambtenaren naar de wijk om met de wijkorganisatie een aantal onderwerpen te bespreken die voor de wijk van belang zijn. Meestal bestaat de wijkschouw uit een rondgang door de wijk gevolgd door een overleg met de wijkorganisatie(s). Op deze wijze kan de gemeente zien en horen wat er speelt in wijk of dorp. Deze wijkschouw is in overleg met de buurtvereniging Zennewijnen en de gemeente Tiel tot stand gekomen.

Wanneer u deze bijeenkomst wilt bijwonen wordt u verzocht zich van tevoren even aan te melden bij de heer Loosschilder van de gemeente Tiel. Dit kan telefonisch (0344-63 74 51) of via de mail (jloosschilder@tiel.nl).