Gemeente Drechterland

14-5-2010
Cultuur in Drechterland

Cultuurcafé Oosterlekerkerk woensdag 2 juni

Op woensdag 2 juni organiseren we een Cultuurcafé in de Oosterlekerkerk in Oosterleek. Tijdens dit Cultuurcafé komen de Westfriese Omringdijk met haar activiteiten, Theaterfestival Karavaan 2010 en de viering van stadsrechten van een aantal kernen aan de orde. Cultuurnota
In 2009 heeft de gemeenteraad de cultuurnota DrechterLAND in ZICHT vastgesteld. De nota beslaat de periode 2009 â 2012 waarbij ons motto voor deze jaren bestaat uit de volgende woorden: zichtbaar maken - verbinden - en samenwerken.

Zichtbaar maken
Gemeente Drechterland start met het zichtbaar maken van kunst en cultuur in al zijn verschijningsvormen. Dan hebben we het over optredens van amateurkunstenaars, over beeldende kunst, de monumenten, de organisaties waar we een subsidierelatie mee onderhouden en allerlei evenementen. Maar ook over het jaarlijks organiseren van een Cultuurcafé. Het Cultuurcafé begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Aanmelden
Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich voor deze avond aanmelden, E: kunstencultuur@drechterland.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Bianca Schaap van de afdeling Welzijn, T: 0228- 352 352.
---

contacten
Bianca Schaap