RTL Group

RTL Nieuws organiseert twitterdebat

RTL Nieuws houdt op woensdag 2 juni het RTL Nieuws Twitterdebat. Onder leiding van parlementair verslaggever Frits Wester debatteren politici en kiezers over de belangrijkste themas in aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen op 9 juni. Onderwerpen die aan de hand van stellingen aan de orde komen, zijn onder meer veiligheid, integratie, milieu en de portemonnee van de burger.

Harm Taselaar, hoofdredacteur van RTL Nieuws: In de hedendaagse nieuwsgaring nemen social media een steeds prominentere plek in. Dit debat is een bijzondere manier om onze kijkers in contact te brengen met de politici en Frits is gezien zijn politieke kennis en het aantal mensen dat hem volgt bij uitstek de persoon om dit debat te leiden.

Het RTL Nieuws Twitterdebat vindt plaats tussen 20.00 en 21.30 uur. Binnenkort ontvangt u nadere informatie over de inhoudelijke invulling en technische realisatie van het debat.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u terecht bij Jasper Teijsse, sr. communicatieadviseur RTL Nederland, via 035-6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.