Gemeente Laren

Voorlichtingsavond Woninginbraakpreventie

18-05-2010

Op woensdag 2 juni 2010 wordt een voorlichtingsavond woninginbraakpreventie georganiseerd. De avond wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Eemnesserweg, van 19.30 u tot uiterlijk 21.30 u. (zaal open vanaf 19.00 u.). Alle inwoners van Laren zijn van harte welkom.

Het aantal woninginbraken in 2009 was aanzienlijk hoog. Hoewel 2010 een dalende lijn laat zien, vindt de gemeente Laren dat een voorlichtingsavond over preventie van woninginbraken een goed initiatief is.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Tijdens de bewonersbijeenkomst wordt het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) toegelicht en krijgt u gratis advies over veilig wonen. De heer van de Lustgraaf voormalig regiocoördinator Politie Keurmerk Veilig Wonen bij de politie van de Gooi en Vechtstreek geeft een presentatie over het politie keurmerk. De heer Vlaanderen eigenaar van Vos IJzerhandel uit Huizen is een erkend PKVW-bedrijf en toont sloten en materiaal die aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen voldoen.

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? U kunt zich aanmelden bij mevr. E. van Haasteren (eva.vanhaasteren@belcombinatie.nl) of voor vragen bellen naar 035-7513290.