Universiteit Twente

GESTE dag

02 juni 2010

Als je besloten hebt om in Enschede te gaan studeren dan moet je nog een aantal andere dingen regelen. Een van de belangrijkste zaken tijdens je studententijd is een goede basis. Dat vind je in een leuk en gezellig studentenhuis waar jij je helemaal op je gemak voelt. Het is dus belangrijk om een kamer te vinden die bij je past.

Om deze reden organiseert FACT, de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, een zogenoemde GESTE-dag, waarbij je een kamer in het centrum van Enschede kunt zoeken. Deze dag zal plaatsvinden op woensdag 2 juni. Je zult die dag een rondleiding krijgen langs verschillende studentenhuizen die kamers vrij hebben of waar binnenkort kamers vrij zullen komen. Je krijgt dus te zien hoe studenten nu eigenlijk wonen en hoe het alledaagse studentenleven eruit ziet.

's Avonds zullen jullie na gegeten te hebben op de verschillende huizen, de stad ingaan om naar een groot feest te gaan. Er wordt een feest gehouden voor jullie en alle UT-studenten in de Pakkerij, het gebouw waar de vier studentengezelligheidsverenigingen zijn gehuisvest. Het wordt een gezellige avond en dus voor jou een uitgelezen kans om alvast eens een echt studentenfeest mee te maken! Ook voor overnachting is gezorgd!

Schrijf je in voor de Geste dag op
http://www.studentunion.utwente.nl/kamers/nl/geste/.