Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Lokale Cultuur Avond

2 juni in LCC Lombardijen

Kom 2 juni naar de Lokale Cultuur Avond in het LCC Lombardijen! En bepaal mee wie de winnaar wordt van de Stampij Cultuurprijs 2010

Deze maand vindt in IJsselmonde de Werkconferentie Lokale Cultuur plaats. U bent van harte uitgenodigd om op 2 juni, vanaf 19.00 uur, de afsluitende culturele avond in het LCC Lombardijen (Menanderstraat 89) bij te wonen. Een gezellige bijeenkomst waarin de resultaten van de werkconferentie op bijzondere wijze worden gepresenteerd én de Stampij Cultuurprijs 2010 wordt uitgereikt.

De Stampij Cultuurprijs is in het leven geroepen door de deelgemeente IJsselmonde en de Cultuurscout IJsselmonde, als stimulans voor lokale culturele initiatieven die een bijdrage leveren aan het versterken van de onderlinge contacten in de wijken. Het gaat om initiatieven waarbij sprake is van een actieve samenwerking tussen kunstenaar(s) en wijkbewoners.

De genomineerden voor de Stampij Cultuurprijs 2010 zijn onlangs bekend gemaakt tijdens de kunstborrel van de cultuurscout. Een deskundige jury heeft uit de inzendingen van dit jaar drie initiatieven genomineerd. U kunt mede bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt, door op 2 juni uw stem uit te brengen. Daarnaast zal ook een deskundige jury haar stem uitbrengen op één van de genomineerden. Er zullen dit jaar dus twee prijzen worden uitgereikt: een juryprijs én een publieksprijs. De winnaar krijgt de mogelijkheid haar project te realiseren met (financiële) ondersteuning van de cultuurscout en de deelgemeente.