Gemeente Valkenswaard


- Informatiebijeenkomst Lage Heide

Informatiebijeenkomst Lage Heide

Op woensdag 2 juni organiseert de gemeente Valkenswaard een inloop- en informatiebijeenkomst in Partycentrum Bommel, Bergstraat 33 in Dommelen. Tussen 16.00 en 21.00 uur zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om toelichting te geven. U bent daar als inwoner van Valkenswaard van harte welkom.

Aanleiding voor de bijeenkomst is het voorontwerp-bestemmingsplan 'Lage Heide wonen', dat al vanaf 17 mei ter visie ligt op een drietal plaatsen: het gemeentehuis, de bibliotheek (beide aan de Hofnar) en het dorpshuis in Borkel en Schaft. Tevens liggen op die plekken twee ontwerp-beeldkwaliteitplannen ter inzage: 'Lage Heide woongebied' en 'Lage Heide landgoed'.

Tot en met 14 juni kunt u op deze drie plannen reageren door een zienswijze in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Tijdens de inloop- en informatiebijeenkomst op 2 juni kunt u er op twee momenten voor kiezen om een presentatie bij te wonen. Die vinden plaats tussen 17.00 en 17.30 uur en tussen 19.30 en 20.00 uur. Wethouder Egbert Buiter zal op die tijdstippen een korte inleiding houden, gevolgd door een presentatie van stedenbouwkundig Buro 5 uit Maastricht. Daarna kunt u de plannen bekijken op de presentatiepanelen. Projectmedewerkers en uiteraard de wethouder zijn aanwezig om toelichting op de plannen te geven.

Lage Heide

De expositie over Lage Heide zal eerder al te zien zijn in de hal van het gemeentehuis. Na een kortstondige verhuizing naar het partycentrum in Dommelen keren de presentatiepanelen na 2 juni voor langere tijd terug naar het gemeentehuis.

Ook op deze website vindt u alle informatie over Lage Heide als u op de homepage in de rechterkolom kiest voor de fotobutton Lage Heide.