Gemeente Beek


Sportdag voor Beekse scholen

Sportdag

In de eerste week van juni laat de Beekse jeugd zich van haar sportieve kant zien. Dan vinden namelijk de sportdagen plaats voor alle leerlingen van de basisscholen uit Beek.
In samenwerking met het NJOY project van de gemeente Beek organiseren studenten van het CIOS (Leeuwenborgh opleidingen) dit jaar weer de sportdagen voor alle basisscholen in de gemeente.

De sportdagen staan in het teken van âKids Funâ. Dit betekent dat het gaat om sportief bezig zijn, samen bezig zijn, maar vooral veel plezier hebben! In totaal zullen er ongeveer 1000 deelnemers meedoen.

De sportdagen worden gehouden op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 juni. Op woensdag sporten de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 tussen 9:00 uur en 12:15 uur. De sportdag voor de leerlingen van groep 5 t/m 7 vindt plaats op donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur en de leerlingen van groep 8 zullen op vrijdag hun sportieve kant laten zien. De sportdagen vinden plaats op Sportcomplex de Carmel aan de Bloote Weg in Beek.

Voor meer informatie kunt u opnemen met het NJOY project van de gemeente Beek. Contactpersoon is Margoo Timmermans. Telefoon: 06 - 13098131.
Â