Gemeente Barneveld


Informatiebijeenkomsten op 2 juni 2010 over AED-netwerk De Valk

Op woensdag 2 juni 2010 organiseert de Brandweer Barneveld informatiebijeenkomsten over het AED-netwerk voor bewoners en gebruikers van Bedrijventerrein De Valk (en omgeving) in Barneveld. De bijeenkomsten starten om 16.00 uur, 19.00 uur en 20.30 uur en worden georganiseerd bij de firma Vink aan de Valkseweg 62.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten wordt uitleg gegeven over het AED-netwerk Barneveld. Ook wordt geïnventariseerd of en hoeveel automatische elektronische defibrillatoren (AED's) en gediplomeerde hulpverleners op het Bedrijventerrein De Valk aanwezig zijn. Tijdens de informatiebijeenkomsten kunnen belangstellenden zich aanmelden als burgerhulpverlener. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

AED-netwerk Barneveld
Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Direct en doeltreffend optreden van omstanders is van het allergrootste belang. De gemeente Barneveld is bezig met het opzetten van een AED-netwerk om zo de overlevingskansen van de slachtoffers te vergroten. In verschillende wijken/kernen is dit netwerk inmiddels actief. Gediplomeerde burgerhulpverleners starten daarbij in afwachting van de komst van de ambulance met reanimatie van de patiënt. Het is de bedoeling dat het netwerk ook op en rond het Bedrijventerrein De Valk operationeel wordt.

Aanmelden
Belangstellenden voor één van de informatiebijeenkomsten moeten zich vooraf aanmelden. De Brandweer Barneveld ontvangt uw aanmelding (met vermelding van het tijdstip) voor één van deze bijeenkomsten graag via het e-mailadres: e.vdberg@barneveld.nl of telefonisch via het telefoonnummer (0342) 495 552.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, email: info@barneveld.nl