RTL Group

Halsema, Pechtold, Rouvoet, Vos, Verhagen en vele andere politici nemen deel aan twitterdebat RTL Nieuws

Femke Halsema, Boris van der Ham, Alexander Pechtold, Maxime Verhagen, Jan Kees de Jager, Mei Li Vos, André Rouvoet, Mariëtte Hamer en vele andere politici nemen op woensdagavond 2 juni deel aan het twitterdebat van RTL Nieuws. Onder leiding van parlementair verslaggever Frits Wester debatteren politici en kiezers over de belangrijkste themas in aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen op 9 juni. Iedere twitteraar kan meedoen met de hashtag #rtldebat en op www.rtldebat.nl is het debat overzichtelijk te volgen. Wester modereert en iedereen kan direct reageren op stellingen en standpunten van politici. Onderwerpen die via stellingen aan de orde komen, zijn onder meer veiligheid, integratie, milieu en de portemonnee van de burger.

Debatleider Frits Wester: Erg leuk en bijzonder om via twitter in debat te gaan met politici en de mensen die op ze gaan stemmen. Politiek leeft enorm en met name social media als Twitter zijn zeer geschikt om kamerleden en kiezers met elkaar in contact te brengen.

Het twitterdebat vindt plaats tussen 20.00 en 21.30 uur via www.rtldebat.nl.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u terecht bij Jasper Teijsse, sr. communicatieadviseur RTL Nederland, via 035-6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.