Al 32.000 prijswinnaars bij Makro

02/06/2010 09:21

De Schepper Campagnes

Succesvolle actie WereldKansen loopt nog twee weken door

DIEMEN - Met nog twee weken te gaan kan de actie WereldKansen bij Makro nu al een succes worden genoemd. Afgelopen maand vielen al 32.000 klanten in de prijzen. Tijdens de actieperiode krijgen Makro-klanten voor elke bestede 50 euro een zogenaamde WinKaart, waarmee zij prijzen kunnen winnen. De actie is in haar omvang uniek voor de Nederlandse branche van groothandels en nog nooit eerder vertoond. Komende weken zal Makro nog eens 32.000 prijzen weggeven.

64.000 prijzen

Op 27 april startte Makro met het oog op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika de actie. Tijdens de actie reikt de groothandel in totaal 64.000 prijzen uit. De Makro stelde het prijzenpakket samen met 15 van haar belangrijkste leveranciers. De directeur van de Makro, Jean-Pierre Bienfait: 'Wij willen onze klanten altijd graag iets extra's bieden. De samenwerking met onze belangrijkste leveranciers lag voor de hand. Het prijzenpakket is hierdoor goed afgestemd op de wensen van onze klanten.'

De actie

Alle Makro-klanten maken bij besteding van 50 euro kans op een prijs door middel van een WinKaart. Wanneer op de Winkaart drie dezelfde landcodes zichtbaar zijn krijgt de klant een prijs. Alle deelnemende landen aan het wereldkampioenschap zijn daarbij vertegenwoordigd door 32 verschillende prijzen. Daarnaast maakt de klant via het invullen van de unieke wincode op de website makrowereldkansen.nl kans op de extra Weekprijzen en de Grote Finale Prijzen. De actie loopt tot 14 juni in alle 17 Makro-vestigingen in Nederland.

Makro

Makro is een zelfbedieningsgroothandel met een assortiment van food en non-food artikelen. Makro heeft 17 vestigingen door heel Nederland. Er werken ruim 5000 medewerkers, die meer dan 1,1 miljoen klanten bedienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jean-Pierre Bienfait, jean-pierre.bienfait@metro-mcc.nl of 020-3980269.

Of bezoek de websites: www.makrowereldkansen.nl en www.makro.nl

Het bijgesloten beeldmateriaal mag rechtenvrij gebruikt worden. Mocht u ander beeldmateriaal willen ontvangen, neem dan contact op met Anouk Wieleman, makro@schepper.nl of 020-3058814.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.makrowereldkansen.nl