Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


informatie over Zuidoost United

---

Voetbal en informatie over Zuidoost United


2 juni 2010

Met ingang van het seizoen 2010/'11 wordt de voetbalvereniging Zuidoost United de bespeler van het nieuwe Bijlmer Sportpark, centraal gelegen in het Bijlmerpark. Vanaf dan kan iedereen die wil voetballen in Zuidoost terecht op het nieuwe sportpark.

Het Bijlmer Sportpark wordt een multifunctionele plaats met drie kunstgrasvelden, horecafaciliteiten, kantoorruimte, ruimte voor kinder- en naschoolse opvang, een atletiekbaan en een verenigingsgebouw.

Iedereen is van harte welkom om lid te worden van Zuidoost United. In samenwerking met de KNVB en Stadsdeel Zuidoost organiseert Zuidoost United op woensdag 2 juni van 15.00 tot 18.00 uur een informatiebijeenkomst voor belangstellenden in het Informatiecentrum van het stadsdeelkantoor, Anton de Komplein 150. U krijgt tijdens deze bijeenkomst meer informatie over de voetbalvereniging en kunt zich eventueel gelijk inschrijven als lid!

Om alvast een voorproefje te geven, organiseert de KNVB gelijktijdig een gezellig straatvoetbalevenement op het Anton de Komplein.

Wat: Straatvoetbalevenement + informatiebijeenkomst Zuidoost United
Waar: Anton de Komplein 150
Wanneer: woensdag 2 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur
---