Gemeente Leeuwarden

Onthulling logo Inqubator Leeuwarden 1 juni bij Dragons' Day

Bron: Gemeente Leeuwarden (31-05-2010)

Op 1 juni om 13:30 zal Wethouder Henk Deinum het nieuwe logo van de Inqubator Leeuwarden onthullen tijdens de Dragons' Day, een pitchwedstrijd georganiseerd door studenten van de NHL. Het evenement wordt onder andere gesponsord door Inqubator Leeuwarden, de nieuwe broedplaats voor startende ondernemers op de Emmakade in het oude PEB gebouw. De Inqubator Leeuwarden staat voor ondernemerschap, innovatie en groei en is een initiatief van Business Development Friesland. De financiering komt vanuit de Gemeente Leeuwarden. Startende ondernemers kunnen terecht voor kantoor, netwerk en coaching.

Het is de derde keer dat de Dragons' Day wordt gepresenteerd door Jort Kelder, die ook het gelijknamige tv programma presenteert. Het evenement wordt gehouden in het nieuwe gebouw van de NHL op de Rengerslaan en start om 13 uur. Zes studentondernemers presenteren hun bedrijfsplannen aan een vakjury en groot publiek en maken kans op 150.000 euro financiering van het Fryslân Development Fonds.

Kijk voor verdere informatie op www.bdfriesland.nl of neem contact op met Hanna Copini, telefoon 058-8458045 en mail: h.copini@bdfriesland.nl.